Nfl Week 7 Area Razvija Tv

Seattle je št. 31 zavetišče NFL in druga res kaznovana skupina glede na kategorijo. Popolnoma nova bitja so 5-1, vendar pa so in boste slabši od Jaguarjev (korak 3,5 stvari pri -130 zveri, +105 Jaguarjev). Washington bi lahko bil skoraj najbolj razočarajoča organizacija v tej sezoni, zato so tudi nekoliko najboljši (2,5 vprašanja v +105 svetnikov, -115 kardinalov).

  • Ustavitev katerega močnega dirkalnega napada na območju zaliva se zdi raketna znanost, da bi jih obvladala, pa tudi zločin 49ersov ne bi bil tako prazen od Arizone.
  • Christensen ali Corbett pospravita posodo, medtem ko središče v prihodnjih letih.
  • Druga druga organizacija je že igrala štiri igre, ki jih je skupno nič manj kot oseminštirideset, kot tudi premaknjeno 3-korak 1 za obe ekipi.
  • Svež 7. mesec lige NFL prinaša trend izven pričakovanja, saj se skupine pripravljajo na še eno zanimivo nedeljo stran od dogajanja na mreži.

Nekaj ​​dni 15 v zvezi z načrtom NFL za leto 2023 zahteva razširjeno izkušnjo športnih dogodkov v nenavadnem načrtu s petimi tekmami v nasprotju z običajnimi tremi. Torek zagotavlja trojni dvoboj, saj je vrhunec stran od nedelje zvečer prijeten william hill bonus spopad med svežimi Baltimore Ravens in Jacksonville Jaguars. Pridobite izčrpno znanje o poslovanju s kvotami v 15. tednu NFL, poleg začetnih orisov, razvoja in trenda stav za vsako spletno igro. Bodite obveščeni o položaju med številnimi oblikovalci kvot in optimizirajte svoj občutek za igranje z iskalnimi kvotami na informiranih spletnih mestih za športne stave. Vključno z brezplačnimi športnimi odkrivanji, spletna mesta morda ne bodo razumela matematike, kako hitro se lahko denar zmanjša tudi pri igranju videoiger svežih izdelkov na tako imenovani »ne smete zgrešiti« učinkoviti tekmi proti tedenskim sledom NFL.

10. teden igranja NFL: Linije, možnosti za vsako igro | william hill bonus

Seveda je Brissett zgrabila veliko več posnetkov, da bi vam pomagala takoj povečati EPA, vendar Watson ni raziskal pravilnega niti v omejenem koraku. Desni zadnji Burrow in Bengals, da si prislužijo nedeljsko uprizoritev tekmovanja stran od Ohia. Vemo, vemo, da ima Joe Burrow številko 1-4 v svoji karieri pri Brownsih. Pretekli obisk Cincinnatija v Clevelandu, odlični porazi za noč čarovnic zadnjih 12 mesecev, so zakoreninjeni v naših glavah.

Različne rekvizitske stave znotraj Nfl

Elitni nogometni napovedovalci lahko precej neposredno ugibajo, vendar morate tudi sami pogledati. Stopnja ena do okvare se lahko razlikuje glede na konture NFL, ki imajo potrjen teden, kar je v skladu s tekmami med posameznimi ekipami. Namesto odlične stave na denarno linijo, ki zato od igralcev zahteva samo, da bodo zmagali, morajo imeti igralci v mislih število delnih razmikov, ko postavljajo takšne stave.

Fantazijska in spletna igra

william hill bonus

Pojdite na SportsLine zdaj, da dobite Mikea McClureja Unlock Title 2024 in dobili boste več izbir, vse o strokovnjaku za DFS, ki je v letu 2024 dosegel sedem pravih zmagovalcev, in poglejte. Novopečeni 27-letnik je med najboljšimi igralci golfa na največjih turnirjih v svojem starostnem razredu in trenutno vam lahko zagotovi, da zagotovo odklenete Championship identiteto ob njihovem ponovnem zagonu. Morikawa je nedavno osredotočen na od desetih pokončnih boljših petindvajsetih, ki se bližajo koncu, z vključenimi štirimi najboljšimi peticami. Zmagovalec Safeguarding Brian Harman je dejansko znan kot 60-step 1 longshot.

Priložnost šestega dne Nfl: razmiki, skupni zneski in lahko denarne linije na video igro Nfl

NFL parlays in teasers vam omogočajo, da združite več stav v samo eno stavo, kar znatno poveča tveganje/doplačilo stave. Ob tem smo avtorji teh strani ustvarili, da bi imeli na voljo vsa sredstva, ki bi jih morali nameniti zgornji ligi NFL, in zakleniti svoje stave na boljše smernice. To stran poskusite vsak dan nadgraditi na najnovejše napovedi in možnosti, NFL Futures ter najnovejše NFL lestvice iz kategorije. Morda obstaja nekaj argumentov o tem, katere skupine so najboljše v ligi NFL, vendar ni nobene skrbi glede tega, kdo je slaba skupina nove lige.Sveži Cleveland Browns še naprej iščejo svojo prvo zmago v letu 2016 in prav tako ni čudno, da so največji podložniki v 7. mesecu. Zagotovo bi se pred kratkim razšli, če bi se More than preselil k drugemu nizu. pojdi ven.

Prepričajte se, da raziščete najnovejše kvote za aktualne cene, vendar pa začetna možnost daje stavcem vedeti, kako natančno se gledajo skupine glede na sezone. Prav tako ESPN Statistics & Guidance zagotavlja ogromno statistiko, ki jo morate vedeti za vsako tekmovanje, in vse naše športne dogodke Strength Directory lahko najdete znotraj zneskov, ki imajo odličen rezultat tekme in lahko projekcijo igre. Raziskovalec ESPN Kyle Soppe deli uporabne fantazijske športe, vi pa lahko tudi igrate na srečo.Najnovejši rezultati nekaterih športnih stavnic so resno znižali svež razpon od +6,5 do samo -5,5.

Ohio Urban area Chiefs @ Tampa Bay Buccaneers

william hill bonus

Russell Wilson in Broncos so zadušili vaše četrtkove večere v tednu 6. Kriteriji, ki so bili v Kansas Urbanem območju nedavno med Chiefs in Chargers. Vodstvo dveh pisarn je pravokotno navzgor v Baltimoru, ki je pred kratkim imelo veliko ugledno tridelno prireditev v podporo Baltimoru. Nekako ima ena stranka s tremi zmagami (Washington v -43) še slabšo razliko v delih v primerjavi z Raiders (-31). Funkcije Minshew so bile dovolj dobre (-0,02 EPA, prilagojena sovražniku za vsako vrnitev, vendar s podparialno 41,8-odstotno stopnjo uspešnosti). Ekipa bo morala zaupati novemu tandemu Zacka Mossa in morda Jonathana Taylorja, ki je pravkar prekinil delo, zaposlen v šestem mesecu.

Najnovejša Contains je bila prvič dosežena z novincem podajalcem Mitchellom Trubiskyjem, zato so obdelovali najnovejšo Carolina Panthers (4-2), ki je naslednja od koraka 3,5-sekcije gospodinjskih podložnikov. Carolina dobi dodaten čas za pripravo ob porazu proti Philadelphia Eagles v dvoboju šestega dne v četrtek zvečer. Igralni slog NFL vam omogoča, da si ogledate, kako se izvajajo dejavnosti strokovnjakov v posameznih predmetih. Če se lahko dokopate do visoke mode NFL, sami organizirate ogromne športne dogodke, kjer igrate vrlino, če se to nanaša na in izberete svoje NFL.