Сміливі дослідники насправді виявили, яка порнографія перетворює вас найшвидше!

Виявляється, не всі відео з позначкою XXX однаково надійні!

Звичайний час, витрачений особою на веб-сайт Pornhub, —– 9 хвилин 20 секунд. Дослідники визнали чіткий зв’язок між тематикою відеокліпів і розміром перегляду. Відео “—; Літній хлопець– дівчина” очікується в середньому 11 хвилин 20 секунд, що на цілих 113 секунд набагато більше, ніж статистичний стандарт. Далі, у порядку спадання, є відео з дорослими жінками (10 хвилин 38 секунд), гей-порнографія (10 хв. 36 сек.), аматорське порно (10 хв. 19 сек.).

Інші стилі нараховані нижче номіналу. Наприклад, ролики з анальним сексом дивляться 9 хвилин 13 секунд, відео з кунілінгусом —– 9 хвилин 6 секунд, лесбійське порно —– 8 хвилин 50 секунд, оргії —– 8 хвилин 10 секунд, лесбійське відео зі страпоном —– 8 хвилин 1 секунда. А ось відео з рудоволосими жінками отримало найменше часу: в основному його дивляться 6 хвилин 35 секунд.Більше тут житкий вибратор На нашому сайті

Виходячи з простих міркувань, одним із найдивовижніших стало відео з рудоволосими жінками. Наближаючись до нього, завдяки гікам та іншим гікам, хентаю, відеороликам із тренінгами та дамами з крихітними бюстами. Пол Брайант, викладач медицини Університету Індіани (США), пояснює це найбанальнішою фізіологією. На підсвідомому рівні, молоді та плідні жінки, які здатні виробляти хорошу ікру, здаються вашому мозку більш сексуальними.

Pornhub також визначив, скільки часу домовласники різних країн витрачають на джерело. Так, за тривалістю часу —– японці (11 хв. 19 сек.), на другому місці —– араби (10 хв. 14 сек.), місцеві жителі Росії знаходяться на 6-му місці з 9 хв. 19 сек. Найшвидші —- громадяни країн Латинської Америки 7 хвилин 23 секунди.

Яка порнографія подобається жінкам: дослідження Pornhub

Зараз ви точно знаєте, який фільм вам потрібен, щоб вітати жінку у вашому домі, щоб насолодитися ним, щоб не натрапити на відмову!

Ми не знаємо, як саме ви інвестували свої вихідні, але ми знаємо, що робили спеціалісти Pornhub протягом цього часу: вони ретельно готували статистику. Результат —- підсумкові таблиці, які показують, які жанри порно є особливо популярними серед жінок у різних країнах.

За останні кілька років відеокліпи в класифікації «лесбійок» фактично постійно тримали пальму першості за популярністю. І Pornhub розумно заявляє, що це значною мірою завдяки жіночому цільовому ринку. Жінки переглядають ці відео на 151% частіше, ніж хлопці. Тривожний дзвінок!

Варто зауважити, що вподобання відрізняються від країни до нації. Так, наші співвітчизники віддають перевагу відео категорії «хентай», в Африці – «секс з темношкірими», а в Китаї – «Секс з азіатами». Хоча, виходячи з цієї логіки, російським жінкам повинен подобатися «секс з ведмедями і балалайками», але ми вважаємо за краще не розглядати це.

Сміливі дослідники насправді виявили, яка порнографія перетворює вас найшвидше!

8 найпоширеніших категорій: «лесбіянки», «хентай», «секс з чорними», «ректальний секс», «секс з індіанцями», «аматорська порнографія», «мілф», «; секс з азіатами.

Є дані для окремих країн. Тому в США жінки на 102% частіше переглядають відеоролики в групах «секс з темношкірими». і на 69% —– «Міжрасовий секс». Жінки у Великій Британії 31% частіше дивляться «жорстокий секс», канадські жінки обирають «секс утрьох» у 36% ситуацій, француженки дивляться відеокліпи в класифікації «рогоносців». аж на 103% регулярно, ніж в інших країнах, а серед громадян Німеччини відео «фетишизм ніг» є особливо помітним (і це солідні 165%).

Згідно з цією інтригуючою статистикою, жінки на 714% частіше, ніж решта світу, шукають відеокліпи за запитом «секс з росіянами», і, зрозуміло, ми повністю підтримуємо такий патріотизм. Крім того, перевага віддається відео в групах “фут-фетишизм”. і “веб-камера”.

2-га частина дослідження була присвячена віковим співвідношенням. Виявилося, який вид порнографії віддають перевагу жінки, залежить не тільки від громадянства, але й від віку.

  • 18—– 24 роки —– “хентай” (+81%)
  • 25—– 34 роки — “– ; жінки з татуюваннями”
  • ;(+32% )35– 44 роки– “подвійне проникнення” (+29%)
  • 45—– 54 роки — “– ; аматорське порно (+39% )55– 64 роки– ; порнографія в стилі 70-х” (+78%)
  • 65+ —– «ручна робота» (+143%)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *